Questions.

Jag skulle vela ställa er några frågor..

1. Läser du min blogg dagligen?
2. Hur hittade du hit?
3. Varför läser du min blogg?


Babianer ;)

Jahapp, vad kan ja ha tänkas gjort igår då? Ermmh.. Var på träning.. Var hos Emilia ett tag.. Spelade Guitarr Hero (om det stavas så :P) Jo, så såg ungefär min dag ut. Haha.. Och jag äger på på GH, not. Är iaf på level 7, fast på Easy ^^' Jaja.. För denna dag har jag iaf inte några stora planer. Mamma och pappa har gäster. Men ska på träning senare ikväll :) Träning, träning, träning. Det känns som att det är det ända jag pratar om. Aja, här får ni lite bilder på babianer.

Varning för dålig skärpa!
Tog genom en glasruta...






Små monster

Hihi, drog till Emilia nu ikväll och gissa vad som hände? Små monster kom och sprutade mig med en vattenpistol i ansiktet. Jo, jag snackar om mina små kusiner :O Hjälp! Haha ;) Jag tror nog att vi har sprungit runt hela kvällen, fatta att mina ben är lite, hmm.. trötta ? Nejdå, men de är så goa så ^^ Hehe.


Bild jag tog förut idag.Det syns inte att det är mitt på ljusaste dan ^^

Nu kommer de! ;)

Jepp, nu har jag äntligen laddat in bilderna på datorn. Ledsen för att jag varit lite inaktiv på senaste tiden, men bodde över i Arvika. Det gick föresten jätte bra. Slog två tävlingsrekord, i längd och tresteg. I längd hoppade jag 5.15, och tresteg 10.63 ^^ Pers i båda, men tyvär var det lite för mycket vind i längdhoppet så kan inte riktigt räkna det som pers. Och för er som undrar så är jag 13år :) Men iaf så kommer det en bild så länge.


tagen på Skansen. Och ja, jah fick lov att ta bilder.

Duktig Lisa

Jepp, nu har jag varit duktig. Jag har nämligen börjat rensa alla bilder på kameran som jag inte vill ha. Lite drygt med tanke på att jag kanske har 500 bilder. Men jag har kommit igenom cirka 200 iaf. Så duktigt av mig :) Så imorgon hoppas jag på att kunna lägga in dom på datorn. Eller just det. Jag är ju och tävlar i Arvika då. Hm.. Får se om jag hinner :D

Puss Sötisar!

L I S A is back.

Yes, I'm home. Har som sagt tagit jätte många bilder, men måste kolla igenom som innan jag kan visa er. Jag har haft det jätte bra, och det var jätte kul på DN-galan. Platserna var bättre än jag trodde ;) Såg Klüft, Blanka Vlasic (eller hur det stavas), Kallur (även om hon inte var med), Stefan Holm, Emma Gren, Christian Olsson, Mustafa Mohamed, och vi får inte glömma Powell eller vad han heter. Såg förstås många fler också ^^

Jag var på Grönan också.. I typ en timme, sedan tröttnade jag. Blev för åksjuk också, haha :D Jag klarar inte sånt här längre /; Jaja.

Shoppade också lite. Svarta uuuur snygga shorts, och en grå tröjja som passar till. Eller har jag redan sagt detta? Hm..


Jag bjuder iaf på några bilder som jag tog för några veckor sedan :)






Stockholm & babianer

Jepp,  jag är alltså i Sthlm nu då. Det finns en dator här, men eftersom jag inte har så mkt tid över till den, och kanske inte vill sitta vid en dator hela tiden när man har semester så blir det inte att jag uppdaterar så mkt. Igår var jag på Skansen. Det var väll helt okej, men roligast var nog babianerna. Haha ^^ Fast jag tycker samtidigt synd om alla djur som måste sitta instängde för att roa oss. Aja, det finns inget att göra åt det.

Vi var också och shoppade. Och jag fick med mig hem ett par svarta shorts som jag velat ha jätte länge, och en grå kofta. Riktigt nöjd faktiskt :)

Men idag ska vi iaf gå på DN-galan. Och det ska bli så roligt. För er som inte vvet vad det är, så är det en stor friidrotts tävling här i Sthlm. Vi fick inte så bra platser, men spela roll. Haha.. Har ni Det bra då? undrar jag som bara har pratat om mig själv. Hihi, hoppas att ni har ett roligt lov!


/KRAM Lisa


PS. Jag kommer att ha jätte mkt bilder med mig hem ;) DS.


DN-galan

Hinner inte lägga ut några bilder idag :( Imorgon ska jag tävla och sedan blir det av mot Sthlm :) Ska vara där tills på Torsdag. Får se om jag kan uppdatera där ^^ Men kan inte använda bilder då isf. Ska se på DN-galan där, sååå kul <3

Kram Lisa

Mer hästar.

Idag har jag inte gjort så mycket.
Om man bortser från att jag har städat hela rummet då. Fy, vad jobbigt. Men nu är det klart i alla fall, och det känns skönt. På Söndag ska jag tävla igen, kommer inte ihåg om jag rdan sagt det. Det ska bli roligt, även fast att jag inte ska göra så mycket. Springa 80m, och stafett ;) Stafetten är det roligaste. Men har också kollat på lite hästbilder. Och här får ni några av dem. Ledsen att jag inte han blogga igår kväll!






















Hopptävlingen

Hej bloggen! Äntligen kan jag lägga ut bilder från hopptävlingen. Eftersom det är så många bilder så får jag börja lite smått. Hehe. Men här kommer i alla fall ett par stycken. Skulle tro att jag lägger ut fler ikväll. Kommentera gärna! :)




Väldigt vacker häst enligt mig.

Narnia!

Hej bloggen jag var och såg på Narnia idag. Och jag måste rekomendera den starkt. Kan säga att den var mycket bättre en första filmen enligt mig :) Shoppade också lite. Och fick med mig en söt kofta från Gina. Kanske kommer bild på den.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, som vanligt. Men snart börjar poolarna rulla hemåt igen, haha ;) Men tänkte att jag kunde bjuda på några fler bilder från Strömstad.





Heeemma!

Jippey, nu är jag hemma. Jag har haft det jätte bra i Strömstad. Fiskat krabbor, ätit räkor, och mycket mer.
 
Haha. Och vi får inte glömma det viktigtaste. Jag tävlade ju faktiskt. Kom 1:a i 80m, och Längdhopp. Jag är inte så nöjd med mina resultat, men det blev ju fina placeringar iaf. Fast det som inte var så roligt var ju kanske att bo i tält. Och sista natten så spöregnade det, och gissa om det läckte in? Jo, det kan jag säga att det gjorde. Men annars har vi haft det jätte bra.

Och gissa om kameran blev med? ^^ Jag kommer att visa bilder från campingen mm. Men just nu får ni nöjja er med den här.



Måste säga att det verkligen var jätte vackert i Strömstad. Och vi tog bilen till flera småöar. Här är en solnedgång från någon av dem, kommer inte ihåg vad den hette.


Kommer sakna er.


En bild till..

Hm.. Hur har min dag varit? Helt okej kan jag väll säga. Bara tagit det lugnt, not. Den här friidrotts träningen var nog en av de värsta jag varit med om. Vi sprang så mkt att jag höll på att spy efteråt. Jag var torr i halsen, men kunde inte dricka för då skulle jag spy. Haha, mysigt? Föresten så har jag nog glömt att nämna att jag ska åka bort imorgon. Ska till Strömstad och tävla. Kommer hem på Söndag kväll skulle jag tro, så får se om jag orkar skriva. Annars så gör jag det på Måndag. Så nu ska jag proppa er med bilder. Eller.. iaf en bild till att börja med.


Fint ljus.





Jag gillar ljuset i dom här bilderna :) Vilken är din favorit?

I hold my eyes on you..


En blick säger mer än tusen ord..

Gaaah!

Okej, vi börjar med vad har jag fått ut av denna dag? Absolut ingenting. Blir galen på mig själv, har bara suttit vid datorn och läst. Det är det ända jag gjort på hela denna Måndag. Fick också lite ångest när jag förstod att sommar lovet snart är slut. Eller halva har inte enns gått ännu. Men ändå, tiden bara rinner iväg O.O" Och snart är lovet borta, slut. Okej nu ska jag inte vara så dramatisk, hehe. Förövrigt så har jag bestämt mig för att detta ska bli min träningsvecka. Höhö. Undrar hur det kommer funka. Igentligen tränar jag redan tre gånger i veckan :P Men ska ut och jobba mm. Fick även lite tråkiga nyheter idag. Vi kommer inte iväg till Danmark, ångest. Som jag nog berättat tidigare så var ju stugan dubbel bokad, och då fick dom andra stugan istället. Aja, inget att göra åt. Men nu till helgen ska morsan och jag åka ner till Västkusten :D Dels för att jag ska tävla i något som heter Räkanspelen, tror jag att det var. Hehe, skumt namn. Och så ska vi väll bara lata oss lite. Har ni några sommar planer?


Slappdag

Jepp, idag har jag typ bara slappat och tagit dte lugnt. Med godis påsen i min hand, och en TV framför mig har jag segat mig igenom dagen. Inte det roligaste som finns när alla enns kompisar åker på semester. Jag vill också iväg! Fast jag ska ju till Danmark om några veckor, eller skulle iaf. Fick nu reda på för ett tag sedan att stugan var dubbelbokad, så vi vet inte om vi får den. *Suck*. Och då kom mamma med din strålande idé att vi skulle campa, jippey, not. Fast det kan ju bli kul ^^ Iaf, om kameran får följa med.


Min kanin Maja. Glömde dock att beskära den innan jag laddade upp den.
OBS! Bilden är gammal.

Vitsippor igen ;)

Eftersom ni gillade min förra bild på vitsippan så ska jag ladda upp några liknande tänkte jag. Imorgon ska jag nog försöka att få fram kameran :D Eller just det, det skulle ju regna imorgon, så vi får se hur det blir med den saken ;S















Kommentera?

Tävlin på hemma plan.

Japp, som ni ser på rubriken så har jag tävlar idag. Gissa i vad? Friidrott såklart :) Det blev faktiskt ett pers, i 80m. Hoppade längd också. Inte lika bra som i Göteborg utan det blev 4.90. Asså, inte jätte nöjd. Inte just för resultatets skull utan för att jag kände mig så seg i kroppen och löpningen. Han iaf tävla klart innan det började åska. Jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt. Ända nackdelen är att jag nog måste stänga av datorn nu.

Tjao, Lisa

Bad :)

Japp, då har man varit på stranden och badat igen då. Måste säga att det var jätte skönt faktiskt. Var på ett litet varmare ställe idag. Bad blandat med sol och vänner, kan inte bli bättre, hehe ^^ Så fick man lite bränna också, jippey. Har väll inte så mycket mer att säga. Eller jag ska tävla friidrott på Lördag. Inte lika stor tävling som den i Göteborg, utan det blir på hemmaplan nu.

Kram Lisa

Stranden

Sorry för dålig update. Men igår låg jag och slappa på stranden i ett par timmar. Så gött ;) Ska dit idag igen. Fast det var lite kallt i vattnet måste jag erkänna. Och vanligtvis brukar jag faktiskt inte va någon badkruka, haha. Men här kommer lite fler bilder på kissen.




Kissen

jepp, nu är jag alltså hemma. Och skulle ju nu ladda upp bilderna. Men då har pappa bytt dator. Så jag kan ju naturligtvis inte få tag på dem. Min vanliga otur alltså. Men jag kan iaf bjuda på en bild som jag tog av kissen idag ^^



Är hon inte underbart söt där hon ligger och leker med sitt snöre? <3
*Mitt hjära klappar fort*

Idétorka ^^'

Hej, är fortfarande hemma hos Emilia. Men när jag komnmer hem senare ikväll så ska ni få bilderna. Vi har inte gjort så mycket idag. Mest slappat, och vart ute lite. Det är inte jätte varmt, men tillräckligt för att man ska kunna gå i t-shirt och shorts. Har ni några speciella planer för sommaren? 

RSS 2.0