Från Mela

Hej mina kära läsare. Eftersom dagens planer blev lite ändrade så kan jag inte lägga ut några bilder som jag sa. Men imorgon ska jag nog fixa det. Just nu är jag hos Emilia, och har nyss varit på träning. Ska sova här, så vi får se när jag bloggar imorgon. Men ni får ha det bäst!

Kram Lisa <3

Vacker kväll

Innan jag åkte till Göteborg så var det en jätte vacker kväll här med rosa himmel. Klockan var kanske 11 på kvällen, och gissa vem som inte kunde låta bli att gå ut och fota ? Jo, jag.. Hehe. Så här kommer en av bilderna jag fick då. Ganska nöjd faktiskt, gillar ljuset och färgerna <3


K O M M E N T E R A ?

Lisa is back !

yes, jag är hemma. Och jag har haft en underbar tävlingshelg. Persat två gånger :') I både längdhopp och tresteg. Orkar inte riktigt förklara just nu eftersom jag är jätte trött. Men hoppade iaf 5.14 i längdhopp, och i tresteg 10.46 tror jag. Grattulera mig? Hehe ^^

Men imorgon kommer iaf bilder från tävlingarna, kram <3

Nu åker jag!

Jepp, nu åker jag till Göteborg och tävlar. Kommer inte kunna blogga förenns Söndag kväll eller på Måndag. Idag så har jag varit och sätt på hästhoppning. Fick många bra bilder, och kommer att lägga ut här när jag kommer hem :)
Och för er som inte vet så ska jag tävla friidrott i Göteborg, på Ullevi! Nervit ;O

Önska mig lycka till ? :D

Flugmåltid

Jepp, min katt har hittat sig en riktig mumsbit. Nämligen en fluga. Se och lär ;)


Hm.. Vad är det där?


Bäst att se efter. HAJA!


Jepp, det är en fluga, känner ingen smaken.


Mums! Knaper knaper.

Ack så vackert.

Yeees, äntligen.
Idag har jag köpt en nytt objektiv :) <3 Och jag älskar det redan.. 55-200mm zoom. Har självklart varit ute och invigt det. Men den stora debuten blir nog ändå på Torsdag då jag kommer fota som en galning ^^


OBS! Bilden är inte fotad med det nya objektivet!

Katten min ^^

Idag har jag huvudvärk och långtråkigt.
Har inte gjort någonting idag verkligen. Eller jo vart ute och fotat, men inget mer. Varför drar jag inte till en kompis då, kan man undra sig. Jo, för att jag har så ont i huvudet. Men ska kanske ut och kolla på objektiv med farsgubben ;) Skulle gärna haft det till hopptävlingarna på Torsdag, men det kan ju hända att jag måste beställa ett och det kan ju ta sin lilla tid. Men här kommer iaf en bild jag tog på katten!


Kanin

Här kommer lite bilder som jag sagt.
Bilderna är slumpvis utvalda, och det kommer mer sedan. Dessa bilder är på Alexandras (www.aleeexa.blogg.se) kanin Lillemor.





Kommentera?



Godmorgon, igen

Godmorgon bloggen och alla läsare.
Jag vaknade typ precis, jag har blivit en riktig långsovare eller vad man ska kalla det för. Nu spöregnar det utanför. Ingen kanonstart på en dag precis, men får hoppas att det går över. Sedan sommarlovet började har det varit regn typ varenda dag. Och när det fortfarande var skola så var det mellan 25-30 grader vissa dagen. Det är orättvist ^^ Men senare kommer lite bilder på Emilias (emiliasfotoblogg.blogg.se) kaniner som jag var och fotade igår. Och även någon bild på min kanin:)

Kram Lisa

Godmorgon ^^

Godmorgon alla läsare,
idag har jag väll inga stora planer. Ser ut att bli fint väder, så kameran kanske kommer fram ett tag. Får se om jag kanska drar till någon kompis senare också. Har också funderat på att köpa ett nytt objektiv, eller rättare sagt jag ska köpa ett nytt. Just nu har jag bara standard till D40. Och jag behöver verkligen ett bättre. Det förstår nog ni som själva äger en D40, att standard är inte mkt att arbeta med. Men här kommer iaf en bild, som min störiga farbror har tjatat på mig att lägga ut.


Om jag ska vara ärlig så är det en av de bästa bilderna jag tagit, tror jag.
K O M M E N T E R A ?

Dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering idag.
Men har bara inte haft ork. Var ute och grillade med familjen och några vänner till dem nyss. Gott :) Potatissallad och kött. Var också ute och fotade lite förut också. Så här kommer en bild ^^


Nu funkar det ^^

Hade ni en bra midsommar kväll igår?
Själv så var min rätt så lyckad tycker jag. Inte så mkt sällskap men Emilia och Alexandra räcker bra för mig. Vi spelade kubb med de vuxna typ, vi åt god mat och såg på film. Filmen hette Rain Man tror jag. Rätt bra faktiskt, iaf väldigt rolig. Oj vad jag skrattade ^^

Nu funkar det iaf fall att ladda upp bilder.
Så här får ni några av dom bilderna som jag pratade om igår. Det är inte alla, utan dom kanske kommer senare. Var inte ute jätte länge, men erkänn att hon var söt på den första bilden? Får henne att se mindre ut en vad hon egentligen är <3
Kommentera?



 





Maja <3

Hej, jag ska snart dra till några vänner för en mysig midsommar kväll. Så kanske inte bloggar något mer idag.

Men här kommer iaf några bilder som jag fotade på min kanin förut idag ^^

MEN HALLÅ? det funkar ju inte att ladda upp bilder :( HJÄLP!

Ny Layout! ^^

Tack sötaste Alexandra för att du hjälpte mig med min nya LayOut. Är den inte fin ? (a) Ni finner henne nere på länkar, eftersom att jag av någon konstig andledning inte kan länka direkt från inlägget. Men besök henne! Och min andra älskling Emilia :) <3

Kommentera Layouten?

Midsommar

Hej, vad ska ni göra på midsommar då? Själv så har jag redan ätit jordgubbstårta :) Och ska dra till några vänner senare på dagen. Ha en bra midsommar iaf !










Tack :')

Min dag: Hmm.. Inte mkt att säga. Som jag sagt tidigare så hade jag ont i huvudet, så det blev en hemma dag för mig. Men eftersom jag mådde bättre sedan så åkte jag på friidrotts träning. Skoj, förutom att det regnade :S Har jag nämt att jag ska på tävling i Göteborg nästa vecka. Jepp, Världungdomsspelen ^^ Ska bli så kul. Släng er i väggen alla friidrottare för här kommer Lisa !

Tack igen för alla söta kommentarer jag får :D Vill bara rota igenom hela datorn och ladda upp alla bilder jag har. Men jag kanske kan bjuda på en bild iaf.



Kommentera? Och säg till om ni tkr att det blir för mkt bilder ;D

Hängmatts-konst

Haha, först klänypor och nu en hängmatta. Vad kan man säga? Jag gillar annorlunda motiv. Och den här gången råkade det bli våran hängmatta, hihi. Ni får hemskt gärna kommentera. Vilken tycker ni bäst om?


Jag erkänner, jag hade fel

Okej ni skulle inte litat på mig angående fotbollen. Sverige fick ju spöööö med 2-0, grrr. Aja, faktiskt inte så ledsen ändå. Fotboll är ju inte riktigt min sport, men det är ju klart att man hejjar på Sverige ändå.
 
Godmorgon föresten :) Vad ska ni göra denna molninga och blåsiga dag då? Själv kanske jag ska dra till några vänner, men har en sådan huvudvärk så vi får se. Vet inte riktigt vart den kommer ifrån, men det gör verkligen ont! Kanske går över senare. Förövrigt vaknade jag imorse av att telefonen ringde, och när jag försökte somna om började grannen klippa gräsmattan. Så då kunde jag ju såklart inte sova :S Men det var nog bra att jag kom upp ;) * Positiva Lisa *

Bild kanske kommer sedan, ovanligt :O Hehe ;)

Bye!

F O T B O L L <3

Ni missar väll inte Sverige - Ryssland? Halvlek nu och Ryssarna leder med 1-0, skiiiit. Men dom klarar det, trust me ;)

Tack för att söta kommentarer <3 Bara för det laddar jag upp ett par till bild som jag tog för några dagar sedan ^^



Berätta för mig om ni ska se matchen och vad ni tycker om bilderna :)

Olika ^^

Tjena ;) Vad har ni gjort idag då? Själv var jag i vattenlandet som jag skrev. Inte så roligt, man frös typ ihjäl. Var där med Emilia. Besök gärna hennes blogg: emiliasfotoblogg.blogg.se ^^ Sitter nu hemma hos henne, och gör inte något speciellt. Bloggar mer ikväll, och kanske kommer det någon bild?

Vattenlandet och bild

Godmorgon ^_^ Ska kanske dra till Vattenlandet idag. Och med lite brist på ideér om vad jag ska skriva så laddar jag upp en till bild .



Komentera?

Klänyps-konst

Haha, här får ni lite bilder av klänypor som jag har tagit, vilken gillar ni bäst? Kommentera!




Lovade foton ^^

Här kommer lite bilder som jag lovade, wiiie ^^
Min söta kanin <3
Min kanin Maja <3


Min galna katt som typ.. smyger på mig eller något, hehe :)

   Slutligen en blomma ^^ Kommer kanske mer ikväll.

Puss Lisa 

Sömn

Godmorgon! :) I natt har jag sovit i nästan 12 timmar. Och jag som brukar sova i högst 9 typ, oftast 8. Haha, skumt. Men antar att jag behövde det, för jag känner mig väldigt utvilad och pigg nu. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det är finare väder så går nog ut med kameran lite. Och just det, jag ska dammsuga hela huset "/ Men behöver pengar så, det är rätt bra. Bloggar mer senare. Och hoppas på att den andra datorn funkar.

Kram Lisa

Regn..

Hej alla läsare ^^ Kan inte lägga in några bilder nu som jag hade tänkt pga att internet inte funkar på den andra datorn för tillfället. Och det är där jag har alla bilder. Men hoppas att det funkar imorgon. Men iaf, vad har jag gjort idag? Inget typ. Det är sådant dåligt väder ute så man orkar typ inte göra något. Var på friidrotts träning idag ändå, och gissa om det regnade? Och jag som inte tog med någon jacka trots tjat från föreldrar. Måste erkänna att dom har rätt ibland.

Men får hoppas på att det blir bättre väder imorgon så att jag kan plocka fram min kära kamera.

Ha det bra, Lisa

Välkommen till min nya blogg!

Hej, jag heter Lisa och det här är då min blogg.
Jag kommer att lägga ut bilder på allt och lite till :D
Hoppas ni gillar det!

Kram Lisa

RSS 2.0