yellowandblue

Dålig uppdatering, jag vet! Men jag har inte haft något att skriva om..
Igår var man ju på marknaden här i stan då. Köpte väll inget speciellt, utan la pengarna på att åka karusell med Emilia. Haha, kalla det omoget om du vill, men oj vad kul det var!
Och nu ska jag med Emilia igen. Hennes skola har någon insamling till sin klassresa och jag ska vara lite moraliskt stöd. Haha, ha det så bra sweet heart för nu sticker jag :)
____________________________________________________________________________


ni skulle ju vinna :( aja, ni tar bronsmatchen mot  USA !


F.R.I.E.N.D.S


Just nu sitter Emilia och jag och ser på Vänner :) Kanske det bästa pogrammet som någonsin gjorts? haha. Ska och träna sen, får se om jag bloggar mer idag. thing!

man kan ju alltid drömmaKolla vilka underbart fina kläder! Men tyvär är man ju så gått som pank, och att beställa kläder från USA är inte det billigaste. *Suck* Man kan ju alltid dreggla framför datorskärmen, och njuta av ögongodiset :)

Klänningarna och linnet är från www.forever21.com
Väskan, armbandet, halsbandet och glasögonen är från www.modcloth.com


barfota spring på gatan

Kameran fick följa med ut ett tag förut, och här har ni lite av resultatet! Jag lovade faktiskt mig själv att inte ta några kort på katten, men hon var ju så söt , haha. Så vilken bild tycker ni bäst om? :)

only me when I'm with you
Två bilder på världens sötaste mormor :)

Idag har man studiedag då, riktigt gött! Funderar på att åka ner till affären och köpa en FRIDA tidning och något gott till det. Annars har jag väll inga speciella planer för idag. Sitter och lyssnar på Taylor Swift och kladdar lite på ett papper. Ha det så gött och glöm inte att kommentera bilderna! Bloggar mer senare, thing!

free falling
RSS 2.0